Lägerbrev 2, ORaBIT

Nu finns lägerbrev 2 med mer information om ORaBIT 2019. ORaBIT 2019 är sommarlägret Wasakåren åker på i år tillsammans med Karlsro scoutkår. I lägerbrevet finns även en länk till anmälningsformuläret samt uppgifter om lägeravgiften. Här finns lägerbrev 2: http://wasakaren.scout.se/om-karen/lager-genom-tiderna/orabit-2019/

Leda scouting på Sjövägen

Ledarutbildningen Leda scouting i korthet på Sjövägen Leda scouting är utbildningen för dig som är ny som ledare eller inte tidigare har deltagit i någon scoutledarutbildning. När: Den 14 april Tid: kl. 09:00-18:00 Länk till mer information och anmälan: http://www.scouternasfolkhogskola.se/kursomgang/leda-scouting-i-korthet-uppsala/

Delegat till distriktsstämman?

Vill du vara Wasakårens delegat på Upplandsslättens distriktsstämma? Direkt efter Upplandskurserna (31 mars 2019, i Sigtuna) har du möjlighet att påverka Upplandsslättens scoutverksamhet. Anmäl ditt intresse till Wasakårens styrelse på styrelsen@wasakaren.se! Ta chansen att representera Wasakåren på ett roligt och Läs mer »

Info från valberedningen

Wasakåren behöver dig! Valberedningen letar med ljus och lykta efter dig som vill engagera dig i kårens styrelsearbete. Här finns utrymme för alla möjliga talanger. Dela ordförandeskapet med en kompis? Håll reda på alla våra pengar? Engagera dig i just Läs mer »

Kallelse till Kårstämma våren 2019

Nu finns kallelsen till vårens kårstämma på hemsidan.

Upplandskursernas kurskatalog finns här

Den 30-31 mars går Upplandskurserna av stapeln på Sigtuna folkhögskola. På länken nedan kan du läsa mer om vilka kurser som finns samt andra praktiska detaljer. Upplandskursernas sida med kurskatalog och praktiska detaljer.   Som final avslutas helgen med distriktsstämma. Läs mer »

Anmälan till Sommarlägret 2019

Nu är anmälan till sommarlägret 2019 öppen. Lägerbrev och anmälningsformulär finns på den här sidan.