Föräldragillet

Wasakårens föräldragille

Vad är det?

1966 bildades Wasakårens föräldragille för att stödja Wasakårens verksamhet med frivilliga insatser.

Föräldragillet drivs av en kärna av föräldrar som tar hjälp av övriga scoutföräldrar vid våra aktiviteter. Vinsten går till scoutverksamheten.

Föräldragillets viktigaste inkomstkälla är den årliga julmarknaden i Sunnersta kyrka. Tack vare frikostiga sponsorer och alla föräldrars storartade insatser och bidrag blev julmarknaden 2014 en succé! Nu laddar vi för att slå förra årets rekord. Välkomna att hjälpa oss i stort och i smått. Ingen kan alltid vara med och göra allt, men alla kan vara med vid något tillfälle och göra något.

En föräldrarepresentant per avdelning vore toppen både för oss och för ledarna. Vi väntar på dig – varmt välkommen i vårt glada gäng!