Scoutbio

Föräldragillet driver scoutbion som har filmvisning ungefär var tredje vecka under terminerna. Bion är helt gratis oavsett om det visas en film eller flera.

Scoutbiokiosk

Eftersom många vill ha något att dricka och kanske snaska på till en film finns det Festis/Mer, lite godis och popcorn att köpa billigt om man vill. Det går bra att ta med sig också men läsk vill vi slippa – det blir så kladdigt om det spills ut.

Prova på och föräldrar

Man får gärna ta med en kompis, eller två. Som förälder är man varmt välkommen att följa med och antingen se filmen eller ta en fika med oss.

Scoutskjortor

Är man osäker på scoutskjortornas storlek finns det möjlighet att prova innan filmen. Vi har dock inte nya skjortor till försäljning. Däremot kan man lämna sin tvättade och rena urvuxna skjorta till oss så kan den få ett nytt hem. Vi har några begagnade skjortor till salu för 50:-/st.

Scoutknivar

Vi säljer även scoutknivar för 100:-/st. Knivarnas handtag och slida finns i olika färger.

Ullmax

Nu finns också möjligheten att köpa ett underställ, buff eller annat då vi säljer Ullmax produkter i samband med scoutbion.

Nästa film:
När:
Klockan:
Var:

Öppet för förslag!
Söndagen den ?
15:45 – ca 17:45 (Filmen börjar 16:00)
Sjövägen 8, 756 53 Uppsala