Rover 19-25 år

Roverscouter förbättrar världen. All scouting handlar om samhällsengagemang men det blir aldrig så tydligt som i roveråldern.

alder-roverDu blir Roverscout när du är 19-25 år och för första gången finns det ingen ledare i din kår som stöttar dig och dina patrullkompisar.

Roverscouten vandrar vidare utåt och bortåt genom att söka egna projekt och stötta andra i deras utveckling. Namnet är valt med hänsyn både till dess betydelse och för att poängtera de ökade internationella möjligheterna, genom att Rover är ett etablerat internationellt begrepp.

Vägvis

VägvisSom 19-åring tar du klivet in i roveråldern, men man kan lika gärna börja när som helst mellan 19 år och 25 år. Men vad innebär roverscouting egentligen? Och vad kan du förvänta dig av din tid som roverscout? Läs mer i roverscouternas egen handbok Vägvis.

Wasakåren har just nu tyvärr inga roverscouter.