Medlemsavgift

I medlemsavgiften ingår det mesta av den verksamhet vi genomför. När vi har hajker eller läger tillkommer oftast en extra avgift.

Just nu är medlemsavgiften i vår kår 400 kronor per termin. I medlemsavgiften ingår också distriktsavgiften och avgiften till Scouterna. För Bäverscouter och deras föräldrar som är med som hjälpledare är avgiften 150 kronor eftersom det inte är lika många möten. För ledare är avgiften 50 kronor.

När medlemsavgiften är betald blir du också medlem i Upplandsslättens scoutdistrikt och i Scouterna samt i en av världsscoutorganisationerna, WOSM för pojkar och WAGGGS för flickor.

Försäkring

När du är på scouterna är du alltid försäkrad genom ditt medlemskap. Läs mer på sidan ”Försäkringar”.

Medlemstidningar

Scouterna har två medlemstidningar, en papperstidning för lite yngre scouter och en webbtidning för de som är lite äldre. Läs mer på sidan ”Medlemstidningar”.

 

 

OBS! För att slippa betala medlemsavgiften måste du avsluta ditt medlemskap innan fakturan för terminen skickas ut. Detta kan du göra genom att mejla din avdelningsledare i början av terminen eller fylla i formuläret under fliken ”avsluta ditt medlemskap”.