Panthera ordnar Scoutbio

ScoutBio! Ratatouille Kom till scoutstugan i Sunnersta och var med när vi visar Ratatouille (svenskt tal) för alla som är intresserade. När: Lördag 18/11 kl. 15.00-16.45 Var: Scoutstugan i Sunnersta, Sjövägen 8 Pris: Gratis!! Det kommer säljas popcorn och dricka Läs mer »

Handlingar till kårstämman på hemsidan

Nu finns handlingarna till kårstämman söndagen den 19 november upplagda på hemsidan. Länk till handlingarna

Ny duk på Sjövägen

Föräldragillet har fixat en ny projektorduk på Sjövägen att använda i verksamheten. (Om någon vill använda den gamla 3D-duken finns den kvar (än så länge))

Nu finns nya flytvästar

Vår fantastiska materialgrupp har fixat 15 räddningsvästar, tio stycken 20-30 kg och fem stycken 30-40 kg. De finns nu i båthuset i Djupviken. Fritt fram för bävrar och spårare att paddla säkert!

St George

Söndagens St George firande bjöd på ett riktigt aprilväder, gott fika och utdelade märken till alla våra duktiga scouter. Tack styrelsen för ett bra arrangemang och tack föräldragillet för fantastiskt fika!

Sista dag för ansökan om arrangemangsbidrag

Kom ihåg att skicka in din ansökan om arrangemangsbidrag innan den 30:e april! Klicka här för mer information

Nu finns det vatten…

…i Djupviken igen!

Vi har skaffat en kårkatt!

På grund av problem med möss i scoutstugan har styrelsen beslutat att skaffa den här söta katten. Han ska bo på Sjövägen där även en kattlucka kommer att installeras. För att ta hand om katten behöver vi en kattgrupp som matar, Läs mer »

Kårstämma

Ikväll är det kårstämma på Sjövägen, kom och var med och påverka!

Vattnet i Djupviken

Vattnet fungerar inte i Djupviken. Använd utedassen vid behov.