Kallelsen till kårstämma hösten 2018

Vill bara påminna om att kallelsen till kårstämman hösten 2018 finns på hemsidan. Kallelse kårstämman hösten 2018. Glömt lösenordet? Skicka ett mejl till webmaster@…

Kursintyg

Ni som gått ledarutbildningar; kom ihåg att maila kursintyg till adressen: kursintyg@…. På ”Mina Sidor” i Scoutnet kan ni se samtliga era utbildningar. Saknas det någon utbildning som ni deltagit i? Maila till ovanstående adress.

Lägerdeltagarna i Uppsala ca 18:30

Lägerdeltagarna kommer att vara i Uppsala ca kl. 18.30. Är just nu och rastar i Arboga.

Spårarläger i Djupviken 2018

I början av juni samlades Wasakårens alla spårarscouter i Djupviken. Det blev en fantastisk helg med fint väder och spännande aktiviteter. På lördagen försvann alla ledare mystiskt och istället dök Ronja Rövardotter, Birk Borkasson och de andra rövarna från Mattiskogen Läs mer »

Exkursionsmaterial – Vattendjur

Nu har kåren införskaffat eget material för att kunna fiska upp och studera vattendjur. Det finns bland annat rejäla vattenhåvar, metallsilar, förvaringsburkar och luppar. Även uppslagsböcker för de som inte själva besitter kunskaper om vilka djur som fiskas upp. Se Läs mer »

Ledarvård 2018

Nu är anmälan till ledarvården 8/5 öppen! All information hittar du här: Inbjudan till ledarvård

Anmälan till sommarens läger är stängd

Uppdatering: Anmälan är stängd men det finns möjlighet att ställa sig i kö för eventuella avhoppsplatser. — Nu har anmälan till sommarens läger DUST 2018 öppnat. Anmäl dig innan den 22 februari. Varför så tidig anmälan? Detta pga att vi Läs mer »

Kårhalsdukar

Nu finns det äntligen nya kårhalsdukar. Tillsvidare kan de som behöver nya halsdukar hämta dem hos kassören (Erik). Vi har sänkt kostnaden per halsduk, och nu kostar de 60 kr. Betalning sker till kårens PG-konto 141718-7.

Arrangemangsbidrag

Nu har ansökningstiden för arrangemangsbidrag från kåren öppnat. Senast den 30 april måste ansökan om bidrag inkommit till kassören. Se ansökningsblankett, samt riktlinjer för ansökan på nedanstående länk: http://wasakaren.scout.se/for-scouter/bidragsansokan/

Panthera ordnar Scoutbio

ScoutBio! Ratatouille Kom till scoutstugan i Sunnersta och var med när vi visar Ratatouille (svenskt tal) för alla som är intresserade. När: Lördag 18/11 kl. 15.00-16.45 Var: Scoutstugan i Sunnersta, Sjövägen 8 Pris: Gratis!! Det kommer säljas popcorn och dricka Läs mer »