Logotyp förslag

Nu finns alla inkomna logotyp förslag på hemsidan. Länk till förslagen

Kårstämma hösten 2018

Du har väl inte missat att handlingarna och motionerna till höstens kårstämma 2018 finns på hemsidan? Handlingar och motioner till kårstämman hösten 2018. Kontakta webmaster@… om du glömt bort lösenordet. Kårstämman är den 16 oktober 19:00 – 21:00

Demokratijamboree 2018

Hej alla, Scouterna har sin stora demokratiska samling: Demokratijamboree den 9-11 november i Karlstad. På detta möte diskuteras och beslutas om Scouternas framtid. Man träffar även många andra scouter och knyter kontakter över hela landet. Kul va! Vi i Wasa Läs mer »

Kallelsen till kårstämma hösten 2018

Vill bara påminna om att kallelsen till kårstämman hösten 2018 finns på hemsidan. Kallelse kårstämman hösten 2018. Glömt lösenordet? Skicka ett mejl till webmaster@…

Kursintyg

Ni som gått ledarutbildningar; kom ihåg att maila kursintyg till adressen: kursintyg@…. På ”Mina Sidor” i Scoutnet kan ni se samtliga era utbildningar. Saknas det någon utbildning som ni deltagit i? Maila till ovanstående adress.

Lägerdeltagarna i Uppsala ca 18:30

Lägerdeltagarna kommer att vara i Uppsala ca kl. 18.30. Är just nu och rastar i Arboga.

Spårarläger i Djupviken 2018

I början av juni samlades Wasakårens alla spårarscouter i Djupviken. Det blev en fantastisk helg med fint väder och spännande aktiviteter. På lördagen försvann alla ledare mystiskt och istället dök Ronja Rövardotter, Birk Borkasson och de andra rövarna från Mattiskogen Läs mer »

Exkursionsmaterial – Vattendjur

Nu har kåren införskaffat eget material för att kunna fiska upp och studera vattendjur. Det finns bland annat rejäla vattenhåvar, metallsilar, förvaringsburkar och luppar. Även uppslagsböcker för de som inte själva besitter kunskaper om vilka djur som fiskas upp. Se Läs mer »

Ledarvård 2018

Nu är anmälan till ledarvården 8/5 öppen! All information hittar du här: Inbjudan till ledarvård

Anmälan till sommarens läger är stängd

Uppdatering: Anmälan är stängd men det finns möjlighet att ställa sig i kö för eventuella avhoppsplatser. — Nu har anmälan till sommarens läger DUST 2018 öppnat. Anmäl dig innan den 22 februari. Varför så tidig anmälan? Detta pga att vi Läs mer »