Om man ska åka på något arrangemang som till exempel Blå Hajk, Explorer Belt, världsjamboree eller något läger långt bort, då kan man alltid ansöka om bidrag från kåren.

Hur gör man då?

Jo, först läser du igenom kårens riktlinjer för arrangemangsbidrag. Sedan laddar du ner blanketten som finns här nedanför, fyller i den och antingen skannar den och skickar in den till styrelsen eller skickar in den fysiskt till någon i styrelsen. Det går även att ladda upp den till styrelsen via formuläret som länkas nedan. Det enklast sättet är nog ändå att fylla i formuläret direkt här på hemsidan.

Här nedan hittar du kårens riktlinjer för arrangemangsbidrag, läs igenom dessa innan du gör din ansökan.

I stället för personnummer och fullständigt namn provar vi med att använda ditt medlemsnummer. Har du glömt det kan du hitta det genom att logga in i Scoutnet. Medlemsnummer står längst upp till vänster på välkomstsidan när du loggat in. Länk finns nedan i länksektionen.

Gå gärna in på fliken ”Min profil” och kontrollera att din e-postadress och hemadress stämmer när du ändå är inloggad.

Länkar:
Riktlinjer arrangemangsbidrag

Hitta medlemsnummer i Scoutnet

Blanketten för att söka arrangemangsbidrag